Opening Paramedisch Expertise Centrum Eindhoven

By november 12, 2015Nieuws

Het is zover! Paramedisch Expertise Centrum Eindhoven is vanaf november 2015 gehuisvest in een prachtig pand aan de Vijfkamplaan in Eindhoven Noord. Een droom is daarmee werkelijkheid geworden. De droom van een modern en compleet orthopedisch gezondheidscentrum. Een centrum waar orthopedische zorg, vitaliteit en welzijnsbevordering in één adem genoemd worden, waar superspecialisatie garant staat voor de best mogelijke zorg en waar maatschappelijk verantwoord ondernemen prominent tussen de oren zit.

Al in de eerste werkweken merken we dat de diverse specialisten elkaar weten te vinden en dat multidisciplinair behandelen enorme voordelen biedt voor de patiënten. Ook ons scholingsinstituut mag zich verheugen in een groeiende belangstelling door de directe combinatie die we maken tussen theoretische vorming en praktische oefening.

We zijn gestart en daar zijn we enorm blij mee. Nu komt de periode van ‘wortelen’. In de wijk, bij de sportverenigingen. De samenwerkingsverbanden worden gelegd, inhoudelijk vormgegeven ten behoeve van de cliënten én verstevigd. We zijn gestart, maar we blijven bouwen. Bouwen aan een nóg betere zorg en dienstverlening, aan maatwerk en aan een stevige rol in de samenleving waarin we werken.

Nieuwe look
Een nieuw pand, nieuwe werkwijze en huisstijl. Ons frisse logo straalt vooral dynamiek uit. Dát is wat we willen zijn: dynamisch, inspelend op de vragen vanuit patiënten, verenigingen, mensen die vitaal willen blijven en collega’s in het veld. Meebewegen op de vraag, voorop lopen bij nieuwe ontwikkelingen en altijd optimale zorg verlenen. Dát is PECE!

Open Dag
Op 1 november zijn we officieel van start gegaan in ons nieuwe centrum in Eindhoven Noord. De voorbereidingstijd was intensief, maar op het resultaat zijn we enorm trots. Die trots willen we graag delen tijdens een Open Dag die we op zaterdag 16 januari 2016 organiseren.
Op die dag staan de deuren van het complete centrum open voor belangstellenden. Neem een kijkje, ga met ons in gesprek en ervaar zelf de meerwaarde van de unieke combinatie van kennis, ervaring, innovatief vermogen én de modernste hulpmiddelen.